Bio

Olen kitaristi, säveltäjä ja sovittaja. Olen julkaissut 3 omaa instrumentaalisoololevyä Tori (2000), Poems (2009) sekä True Lines (2011). Vuonna 2021 julkaistiin myös single Lake Ukulele ja 2021 alkuvuonna ilmestyi single Ambient fields of gold. Opetan myös kitaransoittoa Sibelius-Akatemiassa.

Muusikkona olen ollut niin keikoilla kuin levyillä useiden artistien/orkestereiden kanssa, tyylisuunnat ovat vaihdelleet klassisesta heavyyn ja jazzista iskelmään.

Soitan myös muita kielisoittimia. Pääsoitinten
sähkökitaran sekä akustisen kitaran lisäksi mm. ukulele, mandoliini, banjo, cavaquinho, dobro, guitarra portuguese, lap steel, klassinen kitara, basso ja guitalele kuuluvat valikoimaan.

Telkkarihommia on tullut tehtyä jo 90-luvun alusta, näkyvimpänä nykyään Vain Elämää-ohjelma jossa olen soittanut alusta asti.

Olen tuottanut myös useita levyjä/tehnyt sovituksia eri artisteille,mm. Sakari Kuosmanen, Vesa-Matti Loiri, Pepe Willberg, Antti Raiski, Antti Tuisku,Jarmo Romppanen, Ira Kaspi, Volgograd, Jyrki Härkönen.

Yritykseni Impossible Music Oy on keskittynyt nuotinnuspalveluihin/sovituksiin, ohjelmavälityksiin sekä julkaisutoimintaan. Teen nuotteja mm. ohjelmiin Vain Elämää, Voice of Finland, SuomiLove ja Elämäni Biisi. Nuotteja voi tilailla minulta suoraan. Levyjulkaisuja (singlejä ja pitkäsoittoja) on Impossible Music Oy:llä jo yli 60 kappaletta vuodesta 1998 alkaen. 

Julkaisuja tulossa lisää pian!

Yhteystiedot

Lisätiedot